Partner

Som partner till House of Padel får ni möjlighet att exponera ett företag på ett bra sätt. Ni får också en möjlighet att till exempel låta era kunder och anställda spela padel.

Redfive grafik & webbdesign

Redfive hjälper er att synas på Internet. Vi skapar er snygga och enkla hemsida och vi hjälper er att komma igång med Facebook och Instagram. Vi kan även designa reklamblad, logotyper och broschyrer.

Beijer Bygg

Beijer Byggmaterial AB är Sveriges största helägda bygghandelskedja med 68 byggvaruhus över hela Sverige. Vi förser både byggproffs och hemmaproffs med byggmaterial, verktyg och tjänster av hög kvalitet.

Kunskapsgruppen

Våra kurslokaler ligger centralt och är lätta att nå. För att din upplevelse ska bli så bra som möjligt så väljer vi anläggningar som alla har stor vana vid att arrangera möten, kurser och konferenser.

K-service

Vi levererar allt inom kontorsmateriel, kontorsmaskiner och teknisk service till företag i södra Sverige.Vår affärsidé är att vara en kvalitativ inköpskanal för våra kunder, där kunden står i centrum och får bästa möjliga lösning till bästa pris.

RIX FM

Musik, nyheter, prat, tävlingar, humor och en stor portion av glädje – varje dag.

Salvatores med Påhlssons

En italiensk-svensk restaurang med familjär stämning dit alla är välkomna och kan njuta av god service och smakrik mat & dryck.

Kontakta oss

Om ni vill prata om partneravtal så kontakta David på 0708 89 96 33 eller Hans på 0708 60 02 29.